Trainingsmogelijkheden - Sport Effective

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wat is Sports Effective


TRAINEN BIJ SPORTS EFFECTIVE

Sports Effective geeft training die terug gaat naar de basis.
Dit houdt in dat er geen gebruik gemaakt wordt van dure sportschool machines, maar juist van losse gewichten, training met eigen lichaamsgewicht en cardio oefeningen.
Het principe "functioneel-trainen" is een belangrijk begrip.
WAT IS FUNCTIONEEL TRAINEN ?
Functionele training betekent dat er zo getraind wordt dat deze leiden to het beter functioneren in het dagelijks leven en tot prestatieverbetering in uw sport. We willen fitter worden, sneller kunnen rennen, hoger kunnen springen; kortom onze sportprestaties verbeteren.
In functionele (kracht)training wordt gedacht in termen van bewegen in plaats van spieren en in termen van aaneenschakeling van bewegingen, in plaats van enkelvoudige geïsoleerde bewegingen.


WAT BIEDT SPORTS EFFECTVE ?

Personal Health Training
Sports Effective biedt persoonlijke begeleiding aan voor een lage prijs. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om op de juiste manier en met de juiste begeleiding zijn/haar doel te kunnen bereiken.
Of dit doel nu afvallen, fitter worden of misschien wel een bepaalde sportprestatie neerzetten is, iedereen kan bij Sports Effective terecht.
Regulering van sporten, zoals op veel sportscholen, heeft vaak als nadeel dat het effect van de trainingen zeer beperkt is en veelal van korte duur.

Ieder mens is uniek en ieder mens heeft daarom ook unieke eigenschappen en wensen. Door de persoonlijke benadering van Sports Effective wordt er een programma gecreëerd die specifiek is voor u als uniek persoon.

Dit kan gegeven worden in de gym, maar ook op locatie zoals bij u thuis, op het strand of in het bos. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu